De samenwerking met VKA
Verdonck Klooster & Associates is een ambitieus, onafhankelijk advieskantoor voor strategische projecten met ICT en werkt met name in de publieke sector. Haar cultuur en manier van werken is bijzonder en dat geldt ook voor haar professionals. Zij zijn deskundig, creatief, positief ingesteld en resultaatgericht. Ze houden van hun vak en willen klanten en elkaar inspireren. Om meerwaarde te realiseren voor wederzijdse opdrachtgevers, werkt VKA nauw samen met zelfstandig werkende adviseurs en interim/projectmanagers, sinds juni 2012 ook met kineta.

Voor de klanten van kineta betekent dit toegang tot de ruime kennis en ervaring van VKA en het betekent schaalbaarheid van projecten.

Voor de medewerkers van kineta biedt de samenwerking met VKA een extra kwalitatieve, sociale en commerciële impuls om kineta positief te onderscheiden van andere zelfstandige professionals.

De werkwijze van VKA sluit perfect aan op die van kineta; organisaties in beweging krijgen door verandering met als doel verbetering en verankering.

Klik hier voor de website van Verdonck Klooster & Associates.
Klik hier om terug te gaan naar de homepage.