Informatiebeveiliging
Informatiebeveiliging zorgt er voor dat uw informatie beschikbaar is op het moment dat u deze nodig hebt, dat de informatie juist is en dat deze alleen beschikbaar is voor de personen of voor de processen die daartoe geautoriseerd zijn. Informatie omvat hierbij niet alleen de gegevens in computersystemen maar ook op papier, de kennis van uw medewerkers etc.
Effectief en vooral efficient informatie beveiligen wordt mogelijk door een mix van fysieke, logische en organisatorische maatregelen passend bij het risiconiveau. Niet alles beveiligen, maar daar waar u anders onacceptabel risico loopt.De adviseurs van kineta kunnen u helpen met het vormgeven van informatiebeveiligingsbeleid waarin u vastlegt wat het doel van informatiebeveiliging voor uw organisatie is en hoe u dat doel gaat bereiken. Dit beleid wordt gestoeld op een gedegen risicoanalyse. Daarnaast helpen wij u met de ontwikkeling van de juiste procedures, het werken conform die procedures, bewustwording van uw medewerkers zodat zij het belang begrijpen, het besturingsmodel (planmatig implementeren, controleren en verbeteren) etc.

Nieuwe diensten We bieden sinds kort een nieuwe dienst aan: coaching van security managers.

De mate van informatiebeveiliging en de juiste invoering is altijd maatwerk. Neem kontakt met ons op om een passend advies te krijgen.Kernwoorden van onze dienstverlening met betrekking tot informatiebeveiliging zijn; pragmatisch, passend, creatief, doelmatig en efficient. We gebruiken daarbij de ISO 20000 en 2700x normen, de NEN7510 (gezondheidszorg), ITIL, CobIT en andere industriestandaards.

We zijn DEKRA Netwerkpartner.Klik hier om terug te gaan naar de homepage.