Audit
Meten is weten! De aloude Deming management cyclus beschrijft de fasen Plan, Do, Check en Act. Planmatig de juiste dingen doen wil iedereen. Maar alleen als de effectiviteit en efficiency van dat alles ook meetbaar is en die metingen ook uitgevoerd worden, is verbetering in de beheersing mogelijk.Effectieve vormen van audit, review en self assessment dienen gebaseerd te zijn op risico-analyse. Alleen daar waar uw processen risico lopen is beheersing noodzakelijk en moet de effectiviteit van die beheersing aangetoond worden. Samen met u voeren we die analyse uit en definiëren we de juiste mix van de diverse vormen van audit.

Het vormgeven van een gedegen auditplan en de juiste uitvoering is altijd maatwerk. Neem kontakt met ons op om voor uw organisatie een passend advies te krijgen.

Onze adviseurs zijn minimaal gecertificeerd voor auditing tegen ICT managementsystemen.


Kernwoorden van onze dienstverlening met betrekking tot audit zijn; gebaseerd op risicoanalyse, passend, creatief, doelmatig en efficient. We maken gebruik van erkende hulpmiddelen zoals de ISO 20000 en 2700x en 38500 normen, British Standard 25999, de NEN7510 (gezondheidszorg), ITIL, CobIT en andere industriestandaards. Voor het benoemen van performance indicatoren gebruiken we o.a. de CobIT audit guidelines.Klik hier om terug te gaan naar de homepage.